Om Marcus Becker

Som person har Marcus alltid haft energi och idéer. Han har genom åren använt sin energi till att teta på så mycket han kunnat inom arbete, sport och utveckling. Han har alltid haft flera järn i elden när det gäller jobb och älskat att variera och hjälpa på flera plan.

 

Efter att ha fått blodad tand för klockor 2013 så började samlandet på de klockor som ögonen fastnade för. Sedan dess har han kollat, köpt och letat efter en klocka och märke som sticker ut men också funka till alla tillfällen. I samlingen finns flertalet välkända märken i olika stilar.

 

Viktiga punkter i klockorna som han fastnar för och gillar är enkelhet, stilrenhet och funktionallitet. Det som är viktigt är också vad som finns i klockan. Vad är det som ligger i klockan och driver den. Det är något som blivit viktigare för honom då han själv lärt sig att göra lite reperationer och fixa klockor under denna tiden.

  SÖNER

  Första kontakten med SÖNER var via Instagram där jag en längre tid följer flertalet konton som pratar och visar olika klockmärken. Direkt slutade man skrolla och började läsa så klockan sticker ut med sin speciella stil och enkelhet. Gick in på hemsidan och läste om klockan. Vad är det för urverk i den, är läderbandet behandlat och vad är storyn bakom märket? Gillade vad jag såg och läste och tog då kontakt med SÖNER för att försäkra mig om att allt stämde, vilket det gjorde och jag fick ett förtroende i så väl klockan som företaget bakom den.

   

  Efter några mail och samtal så träffades vi över en lunch och efter det är allt historia. Stora visioner och ännu större glädje för klockor var det som vi fann hos varandra.

   

  Jag har i några år samlat på mig speciellt utvalda klockor och skapat mig en stil men också haft ögonen öppna för någon som stackut lite extra. Efter att jag funnit SÖNER och den har allt som man söker i en klocka så var det inget att tänka på när frågan kom om att bli ambassadör för klockan. Stilren, enkel men som ändå sticker ut i mängden är ju det man söker i en klocka.