BY BECKER

gallery/img_0451

SIDAN ÄR IGÅNG - 6/03-19

Äntligen är sidan uppe och igång. Det har varit en snabb men också fartfylld resa från första mötet med SÖNER till ambassadör. Jag har tidigare aldrig varit ambassadör för ett annan märke men har alltid funnits en tjusning med att ha chansen att vara det. Man ser idag folk överallt som är ambassadörer och promoters för märken. Dock är det väldigt intressant med människor som har många företag som sponsrar eller vill synas via någon på sociala medier men där många gör det enbart för publisiteten och inte direkt utifrån vad märket eller företaget står för, gör eller hur produkten/produkterna är. För mig är det en super stor punkt. Jag hade aldrig kunnat stå bakom ett företag eller en produkt om det inte är något som är bra.

Redan från första lunchen med SÖNER så fick jag höra storyn från grundaren direkt och man hörde direkt hur han berättade den och vilken inlevelse där fanns. Det är något jag själv blir fantastiskt inspererad av när en person verkligen fastnar i någon som de själva skapat eller bara brinner för så enormt, så häftigt. Hur han berättade om hur mycket han kollat upp och alla tankar bakom varje detalj, hur man tänkt efter för att behålla enkelheten i själva utseendet men ändå få fram en klocka som sticker ut på marknaden!

 

Detta kommer bli fantastiskt kul att få göra. Att få skriva av sig lite men också få ut ingående information om SÖNERs klocka och var jag bär med mig mina någonstans!


"RECTANGULAR WATCHES MADE FOR MEN" - SÖNER

Här kommer lite blogg inlägg från mig om allt möjligt. Allt från vad som är nytt inom SÖNER men också vad jag gör, vart jag är och bär med mig

SÖNER